My site
Home | Sign Up | Log In

Blog


Home » 2012 » İyul » 21 » Ramazan bayramı mesajları (Türkçe ve Azerbaycanca)
5:54 PM
Ramazan bayramı mesajları (Türkçe ve Azerbaycanca)
                         
 
 
 
 
                                            Azərbaycan dilində
 
1) Bir bayram gülüşü sovur göylərə, köhnə zamanlara gülücüklər gətirsin elə içdən, səmimi, gözyaşlarını belə təbəssümə çevirsin. Bayramınz mübarək.

2) Qardaşlığın doğulduğu, sevgilərin birləşdiyi, bəlkə yorğun, yenə də xoşbəxt, yenə də ümidli, yenə də sevgi dolu neçə belə bayramlara.

3) Bir damla sərilsin ürəyinə, min xoşbəxtlik dolsun könülünə, bütün xəyalların gerçək olsun, duaların qəbul olsun bu bayramda. Ramazan bayramın mübarək olsun.

4) Ramazan bayramını doya doya yaşayaq. Hər şeyə qadir olan uca ALLAH, bizləri, doğru yoldan Və sevdiklərimizdən ayırmasın!Xeyirli və bərəkətli Ramazan bayramları diləyiylə.

5) Kainatın yaradıcısı və aləmlərin rəbbi uca ALLAH'a sonsuz şükrlər olsun! Ramazan bayramı bərəkətiylə, bolluğuyla gəlsin, bütün insanlıq üçün xeyrlərə səbəb olsun.

6) Gözəllik, birlik, bərabərlik dolu, hər vaxt bir əvvəlkindən daha gözəl və xoşbəxt bir Ramazan bayramı diləyirik. Böyüklərimizin əllərindən, kiçiklərimizin gözlərindən öpürük.

7) Həyəcan və həsrətlə gözlənilən müqəddəs Ramazan bayramı gəldi, xoş gəldin. Mübarək bayram xalqımıza sağlamlıq, dinclik, xoşbəxtlik, bolluq və bərəkət gətirsin. Xeyirli bayramlar diləyiylə.

8) Mübarək Ramazan bayramınızı təbrik edir xeyrlərə səbəb olmasını diləyirik. Bu xeyirli gündə dualarınız qəbul olsun. Dualarınızı əskik etməyin.

9) Bayramlar, insanlar arasındakı qarşılıqlı sevgi və hörmətin pərçimləndiyi günlərdir. Bayramlar, insanların bir-birləriylə olan hirsliklərini unutduqları, barışdıqları, qardaş tərəfindən qucaqlaşdıqları günlərdir. Neçə belə bayramlara.

10) Mübarək Ramazan bayramı bütün xalqımıza müqəddəs olsun. ALLAH bütün inananlara neçə belə dinc, bərəkətli Bayramlar nəsib etsin. Bayramınız mübarək.

11) Bu gün əllərinizi hər zamankindən daha çox açın. Ovucunuza mələklər gül qoysun, ürəyiniz coşsun. Ramazan bayramınız xeyrlərə səbəb olsun.

12) aRamazan bayramının xalqımızın diriliyinə, məzlumların qurtuluşuna, insanlığın dinclik, barış və hidayətinə səbəb olmasını diləyərik. Neçə belə bayramlara.

13) Yenə bayram səhəri, Kimi ailələriylə, kimi sevdikləriylə birlikdə. Yenə təkliyə salam saatı. Uzaqlaşmış sevgilər, çarəsiz hüznlərlə bayramınız mübarək olsun.

14) Təklik nə ucsuz-bucaqsız mavi dənizdə, nə də bir çöl ortasında tək başına olmaqdır. Təklik sevdiklərindən uzaq bayramlarda tək qalmaqdır. Bayramınız mübarək olsun.

15) Qurani - Kərimə inancın sona çatmasın, ürəyin nur ilə dolsun, ALLAH daim köməkçin olsun, Sənin də Ramazan bayramın mübarək olsun.

16) Bayramlar, hisrliliklərin unudulduğu, insanların barıştığı, qardaşca qucaqlaşdığı günlərdir. Bayramlar, milli və dini duyğuların, inancların, ənənə və adətlərin tətbiq olunduğu bir cəmiyyətdə millət olma şüurunun şəkilləndiyi, qüvvətləndiyi günlərdir. Sevgi dolu və dinc neçə belə bayramlar keçirmək diləyiylə.

17) Dostluğu, sevgini və gələcəyi...Çörəyimizi, süfrəmizi... Hüznümüzü, ağrımızı, təkliyimizi paylaşdığımız; birlik və birliyimizi, qardaşlıq və dostluğumuzu ən isti şəkildə hiss edəcəyimiz mübarək Ramazan Bayramınızı təbrik edər, xoşbəxtliklər diləyərəm.
 
                                         Türk dilinde
 
1) Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah’a. Erişelim birlikte nice Ramazanlara.
 
2) Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
 
3) Dostlukların pekiştiği, sevinçlerin çoğaldığı, hayallerin gerçek olduğu, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu sevgi dolu nice Ramazan Bayramına…
 
4) Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazanın mübarek olsun!
 
5) Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı ayda dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.
 
6) Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…
 
7) Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!
 
8) Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
 
9) Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
 
10) Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah’a. Erişelim birlikte nice Ramazanlara.
 
11) Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı ayda dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin..
 
12) Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
 
13)Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazanın mübarek olsun!
 
14) Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.
 
15) Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.
 
16) Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!
 
17) Ramazan Bayramı’nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.
 
18) Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.
 
19) Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…

20) Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
 
21) Benim ömrümde ırmaklar vardır Sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, Benim ömrümde sevdiklerim vardır.Bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
 
22) Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.
 
23) Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar
 
24) Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar
 
25) Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda.Ramazan Bayramın mübarek olsun! 26) Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

27) Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
 
28) Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

29)Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.
 
30) Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.. Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı Tüm insanlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar
 
31) Kardeşliğin doğduğu, Sevgilerin birleştiği, Belki durgun, belki yorgun, Yine de mutlu, yine de umutlu, Yine de sevgi dolu nice bayramlara…
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
 
32) Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle
 
33) Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
 
34) Ramazan Bayramınız kutlu, Yüreğiniz umutlu, Umutlarınız atlı, Sevdanız kanatlı, Mutluluğunuz katlı, Sofranız tatlı, Mekânınız tahtlı, Ömrünüz bahtlı, Yuvanız bereketli olsun
 
35)Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
 
36) Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

37) Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
 
38) Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

39) Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

40) Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…
 
41) Ramazan Bayramı’nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

42) Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

43) Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar 44) Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim
Category: İslam | Views: 31602 | Added by: Pasa_007 | Rating: 1.5/2
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]

Site menu

Log In

Search

Calendar

«  İyul 2012  »
Ba.B.e.Ç.a.Ç.C.a.C.Şə.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Create a free website with uCoz